Opberg boxspring Shurgard

 925,00 774,00

Een van onze toppers! Zeer fraaie opberg boxspring Shurgard met opbergruimte en met een buitengewoon stijlvol hoofdbord. Dit geeft je slaapkamer fleur en slaapt heerlijk!

Levertijd: 3 - 8 weken
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Opberg boxspring Shurgard

De opberg boxspring Shurgard antraciet heeft opbergruimte die zich onder de gehele boxspring bevindt. De ruimte in de boxspring is ideaal om beddengoed, zoals dekens, op te bergen!

Boxspring met opbergruimte!

Een boxspring met opbergruimte is erg praktisch want het is eigenlijk een bed en kast in één. Deze opberg boxspring Shurgard met extra opbergruimte is dan ook zeer gewild bij studenten en mensen met te weinig (opberg)ruimte thuis.

De opbergboxspring bestaat uit de opbergboxen, met daarop de heerlijk geveerde matrassen met 7-zone pocketveren en maar liefst 200 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

Aan de zijkant van het bed zit een lus. Met deze lus til je de opbergboxspring open. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Hoofdbord

Het hoofdbord van de opbergboxspring Shurgard is even breed als het bed en is prachtig gecapitonneerd. Dit geeft een geweldig luxe uitstraling!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

(Standaard)topper

Levertijd

3 – 8 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven