Boxspring Florence

 925,00 579,00

Het instapmodel boxspring Florence heeft één groot matras en is zeer scherp geprijsd!

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
JULI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Florence

De boxspring Florence heeft één matras en een hoofdbord dat even breed is als het bed. Op de boxen ligt het heerlijk comfortabele matras en daar bovenop ligt weer de topper. De Florence is een echt instapmodel, maar is uiteraard nog steeds een heerlijke volwaardige boxspring!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door het heerlijk liggende matras, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Eén matras

Het matras heeft 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op het matras ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

De boxspring Florence heeft een strak hoofdbord dat even breed is als het bed. Het hoofdbord – en het bed – is ‘no nonsense’, zonder veel opsmuk. Hierdoor oogt het bed neutraal en zal het in elke slaapkamer goed staan!

Productdetails

Levertijd

2 – 5 werkdagen

Winkelwagen
Scroll naar boven