Boxspring Gustavo Comfort

 975,00 719,00

Geweldige boxspring Gustavo Comfort met een chic gecapitonneerd hoofdbord “zonder rand”. Geef je slaapkamer stijl en slaap elke nacht als een roos!

Levertijd: binnen 10 werkdagen
JANUARI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht
Vragen? WhatsApp met ons!

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Gustavo Comfort

Zeer stijlvolle en scherpgeprijsde boxspring Gustavo Comfort en is verkrijgbaar in de maten 140 cm, 160 cm en 180 cm breed. Met gratis topper!

Matras

De boxspring Gustavo Comfort in antraciet heeft een matras met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Deze comfortzones zijn zachtere zones in het matras op de juiste plekken, zodat je extra ondersteuning en comfort hebt bij bijvoorbeeld schouders en heupen.

Bij een matras met een pocketveren zijn de veren individueel verpakt in textielzakjes en deze veren zijn in rijen geplaatst. Doordat deze rijen in stevigheid verschillen, ontstaan 7 comfortzones die voor optimaal ligcomfort en een hoog draagvermogen zorgen. Dit bed zal heerlijk slapen!

Hoofdbord en onderboxen

De boxspring Gustavo Comfort heeft een fraai modern ontwerpen hoofdbord met de milde capitonnering. Het is zo’n 110 cm hoog en steekt aan beide kanten 5 cm uit.

De boxspring Gustavo Comfort heeft twee comfortboxen van zo’n 25 cm hoogte, die met een luxe stof zijn bekleed.

Pootjes

De poten zijn rechthoeking en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft 12 poten.

Productdetails

Afmetingen 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm
Kern box Houten frame, harde box
Aantal veren box Niet van toepassing
Kern matras Pocketvering
Aantal veren matras 300 per m²
Comfortzones 7
Topper kern Comfortschuim
Topper hoogte ca. 5 cm
Topper tijk 3D-air ventilatieband
Hoogte hoofdbord ca. 110 cm
Dikte hoofdbord ca. 10 – 12 cm
Hoogte poten ca. 12 cm
Hoogte box ca. 25 cm
Hoogte matras ca. 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Belasting 120 kg
Garantie 2 jaar
Montage Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte ca. 65 cm

De Topper

Je hebt drie keuzes voor de topper op de boxspring. De topper is het bovenste, dunnere matras dat op de boxspring ligt. Je ziet het ook op de productfoto’s. Een topper zorgt voor het ultieme comfort van de boxspring en maakt dat je heerlijke nachten hebt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt kiezen uit de volgende drie toppers (via het dropdownmenu):

1. Standaard comfortschuim topper (€ 0)

Deze topper is gemaakt van standaard comfortschuim en heeft een totale dikte van 8 cm met een zogeheten kerndikte van 6 cm. De topper heeft een gemiddelde/neutrale hardheid. Hij is dus niet te zacht en ook niet te hard. De topper ventileert goed.

2. Luxe HR-topper (€ 145)

De HR-topper bestaat uit heerlijk comfortabel koudschuim heeft een totale dikte van 10 cm met een kerndikte van 8 cm. Deze topper ventileert zeer goed en houdt minder warmte vast dan de standaard comfortschuim topper. Daarnaast heeft de HR-topper een langere levensduur en behoudt hij langer vorm (minder kans op kuilvorming).

3. Zeer luxe NASA traagschuim topper (€ 195)

De NASA Traagschuimtopper is de meest luxe topper die we aanbieden en ligt buitengewoon comfortabel! Met deze topper haal je het slaapcomfort van een goed hotel in huis! De topper heeft een totale dikte van 10 cm en een kerndikte van 8 cm. Hij heeft net zoals de HR-topper een zeer goede luchtcirculatie. Door het traagschuim van deze topper biedt de NASA traagschuimtopper zelfs nog meer comfort in vergelijking met de HR-topper. Dit komt omdat traagschuim zich nog wat beter aanpast en vormt aan het lichaam.

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

(Standaard)topper

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven