Boxspring Malaga

 950,00 624,00

De boxspring Malaga heeft één groot matras en een chic, extra breed hoofdbord!

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
JULI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Malaga

De boxspring Malaga heeft één groot matras een een fraai, strak hoofdbord dat uitsteekt (10 cm aan elke kant).

Op de boxen ligt het heerlijk comfortabele matras en daar bovenop ligt weer de topper. De boxspring Malaga is een echt instapmodel, maar is uiteraard nog steeds een heerlijke volwaardige boxspring!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door het heerlijk comfortabele matras, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Eén matras

Het matras heeft 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op het matras ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

Het hoofdbord van de boxspring Malaga steeks aan beide kanten 10 cm uit. Dit geeft het bed een chique uitstraling! Het hoofdbord – en het bed – is ‘no nonsense’, zonder veel opsmuk dus. Hierdoor oogt het bed neutraal en zal het in elke slaapkamer goed staan!

Productdetails

Levertijd

2 – 5 werkdagen

Winkelwagen
Scroll naar boven