Boxspring Napoli

 1.595

Haal het comfort van een 5-sterren hotel in huis met deze premium boxspring Napoli! Het 24-vlaks hoofdbord is maar liefst 90 cm breder dan het bed en 160 cm hoog. Wat een heerlijke luxe en wat een blikvanger voor in de slaapkamer!

Levertijd: 0 - 3 weken
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring Napoli

Deze geweldige luxe boxspring Napoli heeft een XXL hoofdbord met maar liefst 24 vlakken! De boxspring bestaat verder uit twee onderboxen met daarop de twee heerlijk comfortabele matrassen en daar bovenop ligt weer de topper.

Geniet van het comfort en de stijl van een 5-sterren hotel met deze boxspring Napoli!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid is zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

Deze zeer luxe premium boxspring Napoli heeft een XXL hoofdbord dat aan beide kanten 45 cm uitsteekt. Het hoofdbord heeft 24 vlakken en is van hout. In het hoofdbord zit uiteraard schuim, zodat het heerlijk zacht aanvoelt als je er tegen leunt!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

nasa topper traagschuim 5

(Standaard)topper

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven