Boxspring Sevilla

 1.695,00

Prachige premium boxspring Sevilla met stijlvol gecapittoneerd hoofdbord! Hoteluitstraling!

JULI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Premium boxspring Sevilla

Deze premium boxspring Sevilla heeft een geweldig stijlvol gecapitonneerd hoofdbord! Het bed is van zeer hoge kwaliteit en ligt uiteraard heerlijk. Het zal je slaapkamer meteen een heel luxe uitstraling geven!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

Het stevige hoofdbord (13 cm dik) van de boxspring Sevilla is gecapitonneerd en dat geeft het hele bed een luxe uitstraling.

Productdetails

Levertijd

Binnen 3 weken

model

Winkelwagen
Scroll naar boven