Opberg boxspring Genua

 1.200 800

Geweldige premium opbergboxspring Genua met 8-vlaks chic hoofdbord en heerlijk zachte topper! Prachtig luxe en tegelijkertijd (zeer) scherp geprijsd!

Levertijd: binnen 10 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Opberg boxspring Genua

Met deze heerlijke opberg boxspring Genua ga je niet alleen een heerlijke nachtrust tegemoet, maar zorg je ook voor een perfect opgeruimde slaapkamer. In het bed bevindt zich namelijk een heel grote opbergruimte!

Boxspring met opbergruimte!

De opbergboxspring bestaat uit de opbergboxen, met daarop de heerlijk geveerde matrassen met 7-zone pocketveren en maar liefst 300 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Hoe gaat de box open?

Aan de zijkant van het bed zit een lus. Met deze lus til je de opbergboxspring open. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het dropdownmenu bovenaan.

close up standaard topper opbergboxspring 1

Close-up van de (standaard) topper

Andere suggesties…

Winkelwagen
Scroll naar top