Opberg boxspring Genua

 1.225 799

Geweldige premium opbergboxspring Genua met 8-vlaks chic hoofdbord en heerlijk zachte topper! Prachtig luxe en tegelijkertijd (zeer) scherp geprijsd!

De levertijd van de 180×200 in antraciet is momenteel zo’n 10 weken.

Levertijd: binnen 10 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Boxspring Genua

Met deze heerlijke opberg boxspring Genua ga je niet alleen een heerlijke nachtrust tegemoet, maar zorg je ook voor een perfect opgeruimde slaapkamer. In het bed bevindt zich namelijk een heel grote opbergruimte!

Boxspring met opbergruimte!

De opbergboxspring bestaat uit de opbergboxen, met daarop de heerlijk geveerde matrassen met 7-zone pocketeren en maar liefst 300 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid is zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

Aan de zijkant van het bed zit een lus. Met deze lus til je de opbergboxspring open. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Hoofdbord

De opberg boxspring Genua heeft een prachtig 8-vlaks hoofdbord waar je heerlijk tegenaan kunt leunen om wat te lezen. En het ziet er heel stijlvol uit! Een echte hotel-‘look’ dus!

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

(Standaard)topper

Winkelwagen
Scroll naar boven