Opberg boxspring Lausanne

 1.175,00 775,00

Een van onze toppers! Fraaie en zeer scherp geprijsde opberg boxspring Lausanne met prachtig hoofdbord en met praktische opbergruimte onder het bed. Hoog ligcomfort en geweldig model!

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
JUNI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Opberg boxspring Lausanne

Deze prachtige en scherp geprijsde opberg boxspring Lausanne antraciet heeft opbergruimte die zich onder de gehele boxspring bevindt, gedeeld in twee compartimenten. Deze ruimte in de boxspring is ideaal voor het opbergen van beddengoed, dekens en kussens. De boxspring heeft een zeer stijlvol hoofdbord met verticale lijnen en zorgt voor een chique uitstraling.

Boxspring met opbergruimte!

Een boxspring met opbergruimte is erg praktisch want het is eigenlijk een bed en kast in één. Deze opberg boxspring Lausanne met extra opbergruimte is dan ook zeer gewild bij studenten en mensen met te weinig (opberg)ruimte thuis.

De opbergboxspring bestaat uit de opbergboxen, met daarop de heerlijk geveerde matrassen met 7-zone pocketveren en maar liefst 500 veren per m2. Voor het ultieme comfort!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. De topper zit in een zacht gewatteerde tijk. Word elke dag uitgerust wakker en begin vol energie aan de dag!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoe gaat de box open?

Aan de zijkant van het bed zit een lus. Met deze lus til je de opbergboxspring open. Door het veermechanisme gaat de boxspring heel gemakkelijk open en zal hij ook open blijven staan als je er iets in wilt stoppen of eruit wilt halen. Om de boxspring weer te sluiten, druk je simpelweg het bed naar beneden. Hartstikke makkelijk!

Hoofdbord

Het hoofdbord van de opbergboxspring Lausanne is erg stijlvol met de verticale lijnen en geeft het geheel een luxe uitstraling. Dit bed zal fantastisch staan (en slapen!) in je slaapkamer.

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

(Standaard)topper

Levertijd

2 – 5 werkdagen

Winkelwagen
Scroll naar boven