Boxspring Udine teddy stof

 949,00 649,00

Deze fantastische boxspring Udine teddy stof 2-persoons is het ideale knuffelbed! Alles wat je aanraakt, is heerlijk zacht, want het hele bed is bekleed met een heerlijk zachte teddystof!

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
JULI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Udine teddy stof

Heerlijk knuffelend wakker worden met je nieuwe.. teddy bed! Deze prachtige boxspring Udine is bekleed met een heerlijk zachte teddystof. Maak je droom werkelijkheid met deze nieuwe, prachtige boxspring met teddy stof. Een trendy boxspring waar comfort en luxe samenkomen. De teddystof is van het merk symphony mills en is 100% gerecycled. Dat slaapt wel zo lekker!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Er is niets lekkerder dan in een bed te kruipen van teddy stof! Het hoofdbord, de boxen en het matras zijn heerlijkzacht en knuffelbaar. Zo begint een perfecte nachtrust!

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

De boxspring Udine teddy stof heeft een strak hoofdbord dat even breed is als het bed. Het hoofdbord heeft geen toeters en bellen en staat bij elke inrichting goed. Verwen jezelf met deze heerlijke boxspring en zorg voor die ultieme nachtrust!

Productdetails

Levertijd

2 – 5 werkdagen

Winkelwagen
Scroll naar boven