Boxspring Valentina

 900,00 724,00

De boxspring Valentina behoort tot een van de mooiste en stijlvolste boxsprings in ons assortiment en dit komt vooral door het heel fraaie gecapitonneerde hoofdbord!

Levertijd: binnen 10 werkdagen
JULI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Valentina antraciet

De boxspring Valentina is een prachtig stijlvolle boxspring met een uitermate hoog ligcomfort. De antraciete boxspring oogt robuust en heeft mede hierdoor een chique uitstraling.

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 300 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt

De pocketveren zitten elk in een soort textielzakjes, wat de levensduur en het comfort ten goede komt. De verschillende rijen met pocketveren wisselen in stevigheid en deze rijen vormen de 7 comfortzones. Door deze rijen met pocketveren heeft het matras een hoog draagvermogen en een zeer hoog comfort.

Topper

Op de matrassen ligt de topper, ook wel top(dek)matras genoemd. Dit is nog eens een extra matras, voor het optimale comfort. En daarmee is de spleet tussen de matrassen ook meteen afgedekt. Word elke dag uitgerust wakker!

Het bed wordt standaard geleverd met een (gratis) topper!

Je ligt dus op de topper. De tijk van de topper is gewatteerd en zacht, voor het beste comfort. Je hebt de keuze uit drie toppers (zie onder).

Hoofdbord

Het hoofdbord van de boxspring Valentina heeft een gecapitonneerd en een ‘uitspringend’ vlak, hetgeen een prachtige stijlvolle uitstraling geeft. Het hoofdbord steekt zowel links als rechts 10 cm uit.

Productdetails

De topper

Kies één van deze toppers via het keuzemenu bovenaan.

close up topper opbergboxsprings

(Standaard)topper

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven