Elektrische boxspring Vienna

 1.549,00 1.049,00

Prachtige verstelbare elektrische boxspring Vienna antraciet met zeer stijlvol hoofdbord en een splittopper!

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
JUNI-ACTIE! Incl. 2 GRATIS kussens 60x70 cm
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Elektrische boxspring Vienna

De elektrisch boxspring Vienna antraciet is uitgerust met 2 motoren: aan elke zijde zit één motor. De twee matrassen (zowel links als rechts) kunnen dus individueel versteld worden met elk een eigen afstandsbediening.

De matrassen zijn traploos verstelbaar. Dit betekent dat je de matrassen op elke gewenste hoogte kunt verstellen en dat je niet gebonden bent aan een beperkt aantal hoogtestanden. Wel zo fijn,

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid zijn zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Matrassen

De matrassen hebben 7 comfortzones en maar liefst 500 veren per m2! De 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij elk deel van je lichaam en zorgen ervoor dat het bed heerlijk zacht ligt.

Topper

De boxspring Vienna elektrisch wordt standaard geleverd met een zogeheten split-topper (zie foto’s). Deze splittopper heeft halverwege in het midden een spleet, zodat beide matrassen onafhankelijk van elkaar omhoog kunnen worden gedaan.

De topper heeft een dikte van 7 cm en heeft “3D air band” voor een optimale ventilatie. De topper zorgt er bovendien voor dat de spleet tussen beide matrassen (grotendeels) wordt bedekt en dat komt uiteraard het ligcomfort ten goede.

Hoofdbord

De elektrische boxspring Vienna heeft een prachtig stijlvol hoofdbord met verticale lijnen. Ze geven het bed een chique uitstraling!

Productdetails

Levertijd

2 – 5 werkdagen

Winkelwagen
Scroll naar boven