goedkope boxspring studenten

Back 2 school: extra goedkope boxsprings met studentenkorting

Studenten hebben het financieel maar zwaar. Het leenstelsel is ingewikkeld, werk is lastig te combineren met een studie en niet iedereen kan elke avond aan tafel aanschuiven of een wasje draaien bij papa en mama thuis. Gelukkig hoeft een goede nachtrust daar niet onder te lijden. Met een goedkope boxspring van Meubelboer slapen ook studenten goed en comfortabel voor een zeer lage prijs. Wij geven je daarom in dit blog een aantal opties met goedkope boxsprings die perfect zijn voor in jouw studentenkamer. 

Actie: Studenten scoren nu 5% extra studentenkorting op alle boxsprings bovenop de lage actieprijzen met de code: STUDENT5

Bespaar maximaal ruimte met een eenpersoons boxspring

Als je studentenkamer extreem klein is, moet je zo veel mogelijk ruimte besparen. Naast een bed wil je namelijk ook nog minimaal een bureau kwijt om aan te kunnen studeren. Een eenpersoons boxspring is dan de beste keuze. Deze boxspring heeft een standaard maat van 90 cm x 200 cm, wat heerlijk ruim is voor één persoon. Zo lig je uitermate comfortabel, maar bespaar je wel de nodige ruimte. 

Wil je helemaal ruimte besparen? Kies dan voor een eenpersoons boxspring met opbergruimte. Daarmee koop je een bed en kast in één en bespaar je ruimte op een andere plek in je kamer waar je normaal gesproken spullen op zou bergen. 

Boxspring met opbergruimte: dé ideale boxspring voor in jouw studentenkamer

Slaap je vaak samen of heb je simpelweg behoefte aan een grotere boxspring? Dan kies je natuurlijk voor een tweepersoons boxspring. Dit kan vanaf een breedte van 140 centimeter. Deze maat is ideaal om met twee personen in te slapen en toch wat ruimte te besparen. En natuurlijk zijn deze tweepersoons boxsprings ook verkrijgbaar in diverse modellen met mogelijkheden om spullen in op te bergen. Een opberg boxspring heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Daarmee is een boxspring met opbergruimte eigenlijk de ideale boxspring voor in jouw studentenkamer. 

Onze best verkochte tweepersoons boxspring is de boxspring Urus. Deze is niet alleen comfortabel en ruimtebesparend, maar ook erg elegant. Maar wil je toch maximaal ruimte besparen in jouw kamer? Dan is de opberg boxspring Space waarschijnlijk de slimste keuze voor in jouw studentenkamer. Dit is niet alleen onze goedkoopste boxspring met opbergruimte, maar ook de meest ruimtebesparende opberg boxspring. Dankzij het slimme opbergmechanisme aan het voeteneinde in plaats van aan de zijkant, kun je altijd gemakkelijk in de opbergbox. Vooral bij smallere studentenkamers met weinig ruimte naast het bed is dit de ideale oplossing. 

boxspring met opbergruimte

De aller goedkoopste boxspring voor jouw studentenkamer

Heb je geen opbergruimte nodig onder je bed en ben je simpelweg op zoek naar een goedkope tweepersoons boxspring voor in jouw studentenkamer? Dan hebben wij het perfecte bed voor jou als student. Onze goedkoopste tweepersoons boxsprings scoor je namelijk al vanaf 560 euro inclusief topper en gratis bezorging! En vergeet niet: met de code STUDENT 5 ontvang je hier nog eens 5% studentenkorting bovenop!

De enige keuze die jij nog moet maken is of je graag één groot matras op de boxen wilt of twee losse matrassen. Welke keuze je ook maakt, beide boxsprings worden geleverd met een gratis (standaard) topper boven op de matrassen voor nog meer comfort.

Comfort 20

Shop jouw boxspring voor een stu(de)ntprijs met extra studentenkorting!

Op zoek naar een ruimtebesparende of simpelweg goedkope boxspring voor in jouw studentenkamer? Bij Meubelboer shop je altijd jouw nieuwe boxspring voor de laagste prijs van Nederland. Of je nu studeert, werkt of geen van beide: goed slapen hoeft niet duur te zijn en is voor iedereen toegankelijk. Gebruik daarom je boerenverstand, check onze ruime collectie goedkope boxsprings en shop direct online! Gebruik de code STUDENT5 voor 5% extra korting bovenop de lage prijs. Ook geldig op onze sale collectie!  

 

Winkelwagen
Scroll naar boven