opberg boxspring blog collectie

Nieuwe collectie! Shop hier de meest goedkope boxsprings vanaf 499 euro!

Het is weer zover! Bij Meubelboer hebben we een nieuwe collectie goedkope boxsprings en ze zijn goedkoper dan ooit. We hebben zes gloednieuwe boxsprings, twee vlakke boxsprings, twee opberg boxsprings en twee elektrische boxsprings al vanaf 499 euro. Zo hebben we voor ieder wat wils, tegen de laagste prijs!

Diverse boxsprings groots ingekocht tegen de laagste prijs

Bij Meubelboer is het ons doel om jou te laten genieten van heerlijk slaapcomfort tegen de laagste prijs en dit is ons gelukt met onze nieuwe boxsprings. Zowel de vlakke- als de opberg- en elektrische boxsprings zijn groot ingekocht, waardoor we een van de laagste prijzen ooit kunnen hanteren! Je hebt al een ultiem slaapcomfort vanaf 499 euro. Maar buiten de lage prijs geniet je van nog heel veel voordelen als je deze maand besteld!

Ben jij opzoek naar een goedkope boxspring met een hoog slaapcomfort? Kijk dan naar onze nieuwe collectie boxsprings of kies een van de volgende boxsprings en bestel direct.

1. Boxspring Lugano

De boxspring Lugano is een vlakke boxspring met een mooi en stijlvol hoofdbord. Dit bed is perfect voor iedereen die wil genieten van ultieme slaapcomfort, maar wel op zoek is naar een bed binnen budget. Met de boxspring Lugano heb je ultieme slaapcomfort voor maar 599 euro.

boxspring lugano 2-persoons antraciet 1

2. Boxspring Bilbao

De boxspring Bilbao is de simpelere versie van bovengenoemde boxspring. Het heeft een basic hoofdbord, maar je hoeft niet bang te zijn. Je levert niet in op slaapcomfort! Als echt no-nonsense model heb jij een strakke en elegante boxspring voor maar 499 euro.

boxspring bilbao 2-persoons antraciet 2

3. Elektrische boxspring Verona

Ben jij op zoek naar een luxere boxspring met meerdere functionaliteiten? Kies dan de elektrische boxspring Verona. Deze boxspring heeft een elegant hoofdbord en splittopper. Met antraciet als basiskleur heb je een boxspring die in iedere slaapkamer past.

elektrische boxspring vienna 2 persoons antraciet 5

4. Elektrische boxspring Vienna

De elektrische boxspring Vienna is de versimpelde versie van de elektrische boxspring Vienna, maar zeker niet minder comfortabel. Een strak hoofdbord en diverse functies zorgen ervoor dat dit een gewild model is voor iedereen die goed wil slapen en dat voor maar 999 euro.

elektrische boxspring verona 2 persoons antraciet 3

5. Opberg boxspring Lausanne

Heb jij niet zoveel ruimte in je slaapkamer of ben je op zoek naar een bed met extra opslagruimte voor een betaalbare prijs? Dan moet je kiezen voor de opberg boxspring Lausanne. Een luxe uitstraling en grote opbergvakken en dat voor 775 euro.

opberg boxspring lausanne 2 persoons antraciet 2

6. Opberg boxspring Bologna

De laatste uit de nieuwe collectie is de opberg boxspring Bologna. Dit bed is praktisch, mooi en elegant. Ideaal voor iedereen die, met een klein budget, op zoek is naar een goed en comfortabel bed. Bestel deze opberg boxspring al vanaf 675 euro.

opberg boxspring bologna 2 persoons antraciet 3

Gratis bezorging bij het kopen van een boxspring

Buiten de extreem lage prijzen op onze nieuwe collectie, geniet je deze maand ook nog eens van gratis bezorging wanneer je een boxspring koopt. Je hebt hierdoor niet alleen enorm goedkoop de boxspring Lugano of de opberg boxspring Bologna, maar ze worden ook nog eens gratis bezorgd binnen 2-5 werkdagen. Een goedkope boxspring en gratis thuisbezorgd, beter wordt het niet, toch?

Ontdek onze gratis toppers en gratis kussens bij aankoop van een goedkope boxspring

Ja, je leest het goed. Je krijgt bij Meubelboer nog veel meer wanneer je een van onze nieuwe boxsprings koopt. Buiten een extreem lage prijs en gratis bezorging, ontvang je ook nog eens een gratis topper en twee gratis kussens voor je boxspring. Het leven is al duur genoeg en bij Meubelboer vinden we het belangrijk dat iedereen comfortabel kan slapen tegen een betaalbare prijs. Geniet daarom van de goedkoopste boxsprings en speciale acties voor de gehele maand en koop vandaag nog een boxspring!

De aller goedkoopste boxsprings haal je vandaag nog in huis bij Meubelboer

Wil jij niet inleveren om comfort, maar heb jij een budget? Of wil jij gewoon genieten van een geweldige deal? Wat de reden ook is, deze speciale actie is de uitgelezen kans om een goedkope boxspring te kopen en je oude bed te vervangen. Ons doel is om iedereen te voorzien van ultiem slaapcomfort tegen een betaalbare prijs en deze prijs is al vanaf 499 euro. Met ons uitgebreide assortiment en de nieuwe collectie boxsprings ben jij gegarandeerd van beide, ongeacht wie je bent!

Als je je afvraagt hoe onze boxsprings zo goedkoop kunnen zijn, lees dan ons blog over onze 3 hoofdredenen. Heb jij nog tips nodig over het kopen van een boxspring of weet jij niet helemaal of het wel past? Lees dan ons blog over onze maatgids en lees welke maat boxspring bij jou past! Meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagen
Scroll naar boven