Boxspring Ultra Comfort

 850,00 560,00

De boxspring Ultra Comfort heeft één enkel matras. Wél 2-persoons, maar géén spleet in het midden dus!

Levertijd: binnen 10 werkdagen
9,1 door onze klanten
Gratis thuisbezorgd
Betalen bij ontvangst (pin of contant)
14 dagen retourrecht

Precieze bezorgdag vóóraf weten?

Wil je vóórdat je bestelt weten of we ook al "aanstaande maandag" kunnen leveren? Of op dag x kunnen leveren?

Boxspring Ultra Comfort

De boxspring Ultra Comfort is een heerlijk tweepersoons bed met een stijlvol gestoffeerd hoofdbord.

Eén enkel matras

De Ultra Comfort is een tweepersoons boxspring met één enkel matras. Geen spleet in het midden dus! Het wordt geproduceerd in eigen land en is dan ook van zeer hoge kwaliteit met een luxe uitstraling.

Het is 22 cm dik en is bovendien voorzien van een geïntegreerde topper: de topper zit in het matras verwerkt. Hierdoor is het probleem van verschuiving tussen de topper en matras verholpen.

Het matras heeft 7 comfortzones en pocketveren (maar liefst 300 veren per m2)! Mede hierdoor zorgt het matras voor optimale ondersteuning bij de plekken waar het lichaam meer ondersteuning nodig heeft zoals bij de heup, rug en de schouders (bij zij-slapen). Het matras vormt zich dus goed naar de vorm van je lichaam en dat merk je, want het ligt heerlijk comfortabel!

Het slaapcomfort

Het slaapcomfort van al onze bedden is uitermate hoog. Door de heerlijk liggende matrassen, maar ook door de topper die erop ligt.

Het comfort en de zachtheid is zodanig gekozen dat het de grootste groep mensen aanspreekt. Als je geen héél specifieke zware klachten hebt (zware reuma etc), is de kans heel klein dat het comfort niet naar wens zal zijn.

Productdetails

Levertijd

Binnen 3 weken

Winkelwagen
Scroll naar boven